264 bestandsextensie

264

Wat is het 264 bestand?

264 bestandsextensie

Bestanden met de 264 extensie worden meestal geassocieerd met video ripping software. StaxRip en RipBot264 gebruiken deze bestandsextensie voor tijdelijke videobestanden. De 264-bestanden worden gemaakt wanneer deze software wordt gebruikt om videogegevens te extraheren die kunnen worden gecodeerd in andere videoformaten. Deze bestanden slaan de onbewerkte videogegevens op voordat de daadwerkelijke conversie plaatsvindt. Ze worden normaal gesproken automatisch verwijderd nadat de videoconversie is voltooid.

Hoe het 264 bestand te openen?

Na dubbelklikken op het pictogram van het onbekende bestand, moet het systeem het openen in de standaardsoftware die het ondersteunt. Als dit niet gebeurt, download en installeer dan de Toast 11 -software en koppel het bestand vervolgens handmatig eraan.

Stap 1. Download en installeer Toast 11

Als het systeem Toast 11 of vergelijkbare software bevat die bestanden met de extensie 264 ondersteunt, moet u dit eerst downloaden en installeren. Hieronder vindt u een lijst met de meest gebruikte applicaties die werken met 264. Nadat u naar de subpagina van het programma bent gegaan, vindt u een link naar de website van de ontwikkelaar, waar u het software-installatieprogramma veilig kunt downloaden.

Programma's die bestanden openen 264

Stap 2. Koppel Toast 11 aan de bestandsextensie 264

Als de gebruiker al een van de geïnstalleerde applicaties heeft, is de volgende stap deze te koppelen aan de bestandsextensie 264. Dit kan op twee manieren - één is om de Windows Registry en HKEY_CLASSES_ROOT- sleutels handmatig te bewerken. De tweede manier is eenvoudiger en absoluut aanbevolen voor minder geavanceerde gebruikers.

 • Klik met de rechtermuisknop op het onbekende 264 -bestand dat u wilt openen
 • Selecteer "Openen met" in het menu
 • Klik op "Kies een andere applicatie"
 • Klik op 'Meer applicaties'
 • Klik op 'Meer toepassingen op deze pc zoeken' en geef de installatielocatie van het juiste programma aan
 • Selecteer ten slotte de optie "Gebruik altijd het geselecteerde programma om 264 bestanden te openen" en bevestig de hele bewerking.

Onthouden! Handmatig bewerken van het systeemregister wordt alleen aanbevolen voor geavanceerde gebruikers en wijzigingen die zonder de juiste kennis worden aangebracht, kunnen leiden tot schade aan het systeem.

Stap 3. Bekijk andere mogelijke problemen met betrekking tot 264 -bestanden.

Soms gebeurt het dat ondanks de juiste applicatie en de juiste configuratie er nog steeds problemen zijn met het openen van de 264 -bestanden. U moet dan ontdekken wat de oorzaak van het probleem is.

 • Controleer of het 264 -bestand niet is geïnfecteerd - Wanneer het bestand 264 is geïnfecteerd met een virus of malware, kan het waarschijnlijk niet correct worden geopend. Scan in dit geval het 264 -bestand en voer de acties uit die worden aanbevolen door het antivirusprogramma dat op het systeem is geïnstalleerd. Meestal is het desinfecteren of verwijderen van een geïnfecteerd bestand.
 • Controleer of u, als gebruiker van het besturingssysteem, de juiste machtigingen hebt om met het bestand 264 te werken
 • Controleer of het pictogram een element van het juiste bestand is, maar niet alleen een snelkoppeling naar de locatie waar het 264 -bestand niet meer bestaat.
 • Controleer of het systeem de nodige bronnen heeft om de Toast 11 -toepassing uit te voeren en open het 264 -bestand.
 • Controleer of het bestand compleet is - Soms gebeurt het dat het 264 -bestand niet volledig uit het externe Flash-geheugen is gekopieerd of van internet is gedownload. Wanneer het bestand onvolledig is, is het niet mogelijk om het correct te openen. Download of kopieer in dit geval het bestand 264 opnieuw.

Stap 4. Neem contact op met een IT-expert

Wanneer alle bovenstaande methoden hebben gefaald, blijft het contact opnemen met een IT-specialist of ontwikkelaars van het TOAST 11 -programma.

Bestandsextensies vergelijkbaar met 264