WEBSITE bestandsextensie

WEBSITE

Wat is het WEBSITE bestand?

Deze WEBSITE-bestanden zijn vastgezette site-snelkoppelingen die de gebruiker naar de gekoppelde website leiden wanneer de gebruiker op het bestand dubbelklikt. Deze bestanden zijn vergelijkbaar met Windows-snelkoppelingspictogrammen die de gebruiker naar de doellocatie kunnen brengen wanneer erop wordt geklikt. Een WEBSITE-bestand wordt gemaakt nadat een gebruiker de optie "Snelkoppeling naar bureaublad" kiest onder het menu-item "Verzenden" in de werkbalkoptie "Bestand" van Internet Explorer 9.

De standaardbrowser is normaal geconfigureerd om een nieuw venster of een nieuw tabblad te openen wanneer op deze WEBSITE-bestanden door de gebruiker wordt geklikt. Veelgebruikte webbrowsers kunnen deze WEBSITE-bestanden openen. Dit zijn onder andere de nieuwste versies van Internet Explorer (versies 8, 9 en 10), Google Chrome, Firefox en Safari.

Deze WEBSITE-bestanden kunnen ook via internet en e-mail worden verzonden. Sommige websites en applicaties hebben functies waarbij een WEBSITE-bestand automatisch wordt aangemaakt en opgeslagen op het bureaublad van de gebruiker wanneer de gebruiker op een knop of koppeling in de website of in het applicatievenster klikt. Controleer altijd de doellocatie van deze WEBSITE-bestanden voordat u ze opent. U kunt de doellocatie van deze bestanden bepalen door eenvoudig de eigenschappen te bekijken.

Hoe het WEBSITE bestand te openen?

Na dubbelklikken op het pictogram van het onbekende bestand, moet het systeem het openen in de standaardsoftware die het ondersteunt. Als dit niet gebeurt, download en installeer dan de Microsoft Internet Explorer -software en koppel het bestand vervolgens handmatig eraan.

Stap 1. Download en installeer Microsoft Internet Explorer

Als het systeem Microsoft Internet Explorer of vergelijkbare software bevat die bestanden met de extensie WEBSITE ondersteunt, moet u dit eerst downloaden en installeren. Hieronder vindt u een lijst met de meest gebruikte applicaties die werken met WEBSITE. Nadat u naar de subpagina van het programma bent gegaan, vindt u een link naar de website van de ontwikkelaar, waar u het software-installatieprogramma veilig kunt downloaden.

Programma's die bestanden openen WEBSITE

Stap 2. Koppel Microsoft Internet Explorer aan de bestandsextensie WEBSITE

Als de gebruiker al een van de geïnstalleerde applicaties heeft, is de volgende stap deze te koppelen aan de bestandsextensie WEBSITE. Dit kan op twee manieren - één is om de Windows Registry en HKEY_CLASSES_ROOT- sleutels handmatig te bewerken. De tweede manier is eenvoudiger en absoluut aanbevolen voor minder geavanceerde gebruikers.

 • Klik met de rechtermuisknop op het onbekende WEBSITE -bestand dat u wilt openen
 • Selecteer "Openen met" in het menu
 • Klik op "Kies een andere applicatie"
 • Klik op 'Meer applicaties'
 • Klik op 'Meer toepassingen op deze pc zoeken' en geef de installatielocatie van het juiste programma aan
 • Selecteer ten slotte de optie "Gebruik altijd het geselecteerde programma om WEBSITE bestanden te openen" en bevestig de hele bewerking.

Onthouden! Handmatig bewerken van het systeemregister wordt alleen aanbevolen voor geavanceerde gebruikers en wijzigingen die zonder de juiste kennis worden aangebracht, kunnen leiden tot schade aan het systeem.

Stap 3. Bekijk andere mogelijke problemen met betrekking tot WEBSITE -bestanden.

Soms gebeurt het dat ondanks de juiste applicatie en de juiste configuratie er nog steeds problemen zijn met het openen van de WEBSITE -bestanden. U moet dan ontdekken wat de oorzaak van het probleem is.

 • Controleer of het WEBSITE -bestand niet is geïnfecteerd - Wanneer het bestand WEBSITE is geïnfecteerd met een virus of malware, kan het waarschijnlijk niet correct worden geopend. Scan in dit geval het WEBSITE -bestand en voer de acties uit die worden aanbevolen door het antivirusprogramma dat op het systeem is geïnstalleerd. Meestal is het desinfecteren of verwijderen van een geïnfecteerd bestand.
 • Controleer of u, als gebruiker van het besturingssysteem, de juiste machtigingen hebt om met het bestand WEBSITE te werken
 • Controleer of het pictogram een element van het juiste bestand is, maar niet alleen een snelkoppeling naar de locatie waar het WEBSITE -bestand niet meer bestaat.
 • Controleer of het systeem de nodige bronnen heeft om de Microsoft Internet Explorer -toepassing uit te voeren en open het WEBSITE -bestand.
 • Controleer of het bestand compleet is - Soms gebeurt het dat het WEBSITE -bestand niet volledig uit het externe Flash-geheugen is gekopieerd of van internet is gedownload. Wanneer het bestand onvolledig is, is het niet mogelijk om het correct te openen. Download of kopieer in dit geval het bestand WEBSITE opnieuw.

Stap 4. Neem contact op met een IT-expert

Wanneer alle bovenstaande methoden hebben gefaald, blijft het contact opnemen met een IT-specialist of ontwikkelaars van het MICROSOFT INTERNET EXPLORER -programma.

Bestandsextensies vergelijkbaar met WEBSITE