JSF bestandsextensie

JSF

Wat is het JSF bestand?

JSF bestandsextensie

De JSF-bestandsextensie wordt meestal geassocieerd met de grafische bewerkingstoepassing van Adobe Fireworks. De JSF-bestanden bevatten batch-scriptbestanden die door het Fireworks-programma worden gebruikt. Deze scriptbestanden bevatten een reeks programmacommando's waarnaar door de software wordt verwezen.

De JSF bestandsextensie wordt ook gebruikt voor Java serverbestanden, Jahshaka scene bestanden en Project64 joystick instellingenbestanden.

Hoe het JSF bestand te openen?

Na dubbelklikken op het pictogram van het onbekende bestand, moet het systeem het openen in de standaardsoftware die het ondersteunt. Als dit niet gebeurt, download en installeer dan de Adobe Fireworks -software en koppel het bestand vervolgens handmatig eraan.

Stap 1. Download en installeer Adobe Fireworks

Als het systeem Adobe Fireworks of vergelijkbare software bevat die bestanden met de extensie JSF ondersteunt, moet u dit eerst downloaden en installeren. Hieronder vindt u een lijst met de meest gebruikte applicaties die werken met JSF. Nadat u naar de subpagina van het programma bent gegaan, vindt u een link naar de website van de ontwikkelaar, waar u het software-installatieprogramma veilig kunt downloaden.

Programma's die bestanden openen JSF

Stap 2. Koppel Adobe Fireworks aan de bestandsextensie JSF

Als de gebruiker al een van de geïnstalleerde applicaties heeft, is de volgende stap deze te koppelen aan de bestandsextensie JSF. Dit kan op twee manieren - één is om de Windows Registry en HKEY_CLASSES_ROOT- sleutels handmatig te bewerken. De tweede manier is eenvoudiger en absoluut aanbevolen voor minder geavanceerde gebruikers.

 • Klik met de rechtermuisknop op het onbekende JSF -bestand dat u wilt openen
 • Selecteer "Openen met" in het menu
 • Klik op "Kies een andere applicatie"
 • Klik op 'Meer applicaties'
 • Klik op 'Meer toepassingen op deze pc zoeken' en geef de installatielocatie van het juiste programma aan
 • Selecteer ten slotte de optie "Gebruik altijd het geselecteerde programma om JSF bestanden te openen" en bevestig de hele bewerking.

Onthouden! Handmatig bewerken van het systeemregister wordt alleen aanbevolen voor geavanceerde gebruikers en wijzigingen die zonder de juiste kennis worden aangebracht, kunnen leiden tot schade aan het systeem.

Stap 3. Bekijk andere mogelijke problemen met betrekking tot JSF -bestanden.

Soms gebeurt het dat ondanks de juiste applicatie en de juiste configuratie er nog steeds problemen zijn met het openen van de JSF -bestanden. U moet dan ontdekken wat de oorzaak van het probleem is.

 • Controleer of het JSF -bestand niet is geïnfecteerd - Wanneer het bestand JSF is geïnfecteerd met een virus of malware, kan het waarschijnlijk niet correct worden geopend. Scan in dit geval het JSF -bestand en voer de acties uit die worden aanbevolen door het antivirusprogramma dat op het systeem is geïnstalleerd. Meestal is het desinfecteren of verwijderen van een geïnfecteerd bestand.
 • Controleer of u, als gebruiker van het besturingssysteem, de juiste machtigingen hebt om met het bestand JSF te werken
 • Controleer of het pictogram een element van het juiste bestand is, maar niet alleen een snelkoppeling naar de locatie waar het JSF -bestand niet meer bestaat.
 • Controleer of het systeem de nodige bronnen heeft om de Adobe Fireworks -toepassing uit te voeren en open het JSF -bestand.
 • Controleer of het bestand compleet is - Soms gebeurt het dat het JSF -bestand niet volledig uit het externe Flash-geheugen is gekopieerd of van internet is gedownload. Wanneer het bestand onvolledig is, is het niet mogelijk om het correct te openen. Download of kopieer in dit geval het bestand JSF opnieuw.

Stap 4. Neem contact op met een IT-expert

Wanneer alle bovenstaande methoden hebben gefaald, blijft het contact opnemen met een IT-specialist of ontwikkelaars van het ADOBE FIREWORKS -programma.

Bestandsextensies vergelijkbaar met JSF