IMP bestandsextensie

IMP

Wat is het IMP bestand?

IMP bestandsextensie

IMP-bestanden maken deel uit van uitvoeraudiobestanden die worden gegenereerd door Adobe Audition. Deze software is audiogerichte software met verschillende mogelijkheden voor het bewerken van digitale audio-opnamen.

Multitracking is een van de mogelijkheden van Adobe Audition. Hiermee kunnen verschillende geluidsbronnen of tracks worden bewerkt en samengevoegd om één audiobestand te maken. Elke geluidsbron is samengesteld uit golflengten. Bij gebruik in Adobe Audition worden ze omgezet in een golfvorm.

De golfvorm van de audio wordt normaal gesproken beïnvloed door verschillende gegevens uit impulsen. Deze gegevens worden opgeslagen in IMP-bestanden. Door de audio-eigenschappen op te geven, worden de nodige impulsgegevens gegenereerd om het oorspronkelijke audiobestand te wijzigen.

Bestanden met de extensie IMP hebben betrekking op tijdlijninformatie van een amplitudekaart van een golfvorm. Wanneer audio wordt bewerkt in Adobe Audition, kan de gebruiker effecten toepassen zoals vervorming van de audio en convolutie (volgens de aanpassing die de gebruiker wil).

Hoe het IMP bestand te openen?

Na dubbelklikken op het pictogram van het onbekende bestand, moet het systeem het openen in de standaardsoftware die het ondersteunt. Als dit niet gebeurt, download en installeer dan de FileMaker Pro -software en koppel het bestand vervolgens handmatig eraan.

Stap 1. Download en installeer FileMaker Pro

Als het systeem FileMaker Pro of vergelijkbare software bevat die bestanden met de extensie IMP ondersteunt, moet u dit eerst downloaden en installeren. Hieronder vindt u een lijst met de meest gebruikte applicaties die werken met IMP. Nadat u naar de subpagina van het programma bent gegaan, vindt u een link naar de website van de ontwikkelaar, waar u het software-installatieprogramma veilig kunt downloaden.

Programma's die bestanden openen IMP

Stap 2. Koppel FileMaker Pro aan de bestandsextensie IMP

Als de gebruiker al een van de geïnstalleerde applicaties heeft, is de volgende stap deze te koppelen aan de bestandsextensie IMP. Dit kan op twee manieren - één is om de Windows Registry en HKEY_CLASSES_ROOT- sleutels handmatig te bewerken. De tweede manier is eenvoudiger en absoluut aanbevolen voor minder geavanceerde gebruikers.

 • Klik met de rechtermuisknop op het onbekende IMP -bestand dat u wilt openen
 • Selecteer "Openen met" in het menu
 • Klik op "Kies een andere applicatie"
 • Klik op 'Meer applicaties'
 • Klik op 'Meer toepassingen op deze pc zoeken' en geef de installatielocatie van het juiste programma aan
 • Selecteer ten slotte de optie "Gebruik altijd het geselecteerde programma om IMP bestanden te openen" en bevestig de hele bewerking.

Onthouden! Handmatig bewerken van het systeemregister wordt alleen aanbevolen voor geavanceerde gebruikers en wijzigingen die zonder de juiste kennis worden aangebracht, kunnen leiden tot schade aan het systeem.

Stap 3. Bekijk andere mogelijke problemen met betrekking tot IMP -bestanden.

Soms gebeurt het dat ondanks de juiste applicatie en de juiste configuratie er nog steeds problemen zijn met het openen van de IMP -bestanden. U moet dan ontdekken wat de oorzaak van het probleem is.

 • Controleer of het IMP -bestand niet is geïnfecteerd - Wanneer het bestand IMP is geïnfecteerd met een virus of malware, kan het waarschijnlijk niet correct worden geopend. Scan in dit geval het IMP -bestand en voer de acties uit die worden aanbevolen door het antivirusprogramma dat op het systeem is geïnstalleerd. Meestal is het desinfecteren of verwijderen van een geïnfecteerd bestand.
 • Controleer of u, als gebruiker van het besturingssysteem, de juiste machtigingen hebt om met het bestand IMP te werken
 • Controleer of het pictogram een element van het juiste bestand is, maar niet alleen een snelkoppeling naar de locatie waar het IMP -bestand niet meer bestaat.
 • Controleer of het systeem de nodige bronnen heeft om de FileMaker Pro -toepassing uit te voeren en open het IMP -bestand.
 • Controleer of het bestand compleet is - Soms gebeurt het dat het IMP -bestand niet volledig uit het externe Flash-geheugen is gekopieerd of van internet is gedownload. Wanneer het bestand onvolledig is, is het niet mogelijk om het correct te openen. Download of kopieer in dit geval het bestand IMP opnieuw.

Stap 4. Neem contact op met een IT-expert

Wanneer alle bovenstaande methoden hebben gefaald, blijft het contact opnemen met een IT-specialist of ontwikkelaars van het FILEMAKER PRO -programma.

Bestandsextensies vergelijkbaar met IMP