FF bestandsextensie

FF

Wat is het FF bestand?

FF bestandsextensie

Bestanden die de FF-bestandsextensie bevatten, worden het meest gebruikt door verschillende gaming-applicaties. Algemeen aangeduid als Snelle bestanden, zal de informatie die is opgeslagen in de FF-bestanden variëren afhankelijk van de game waaraan het bestand is gekoppeld.

Sommige van de games die de FF-bestandsextensie gebruiken, zijn Call of Duty 4: Modern Warfare, Freedom Force en Freedom Force vs The Third Reich.

Het FF-bestandssuffix wordt ook vaak toegevoegd aan uitvoerbestanden om nieuwe bestandsnamen te genereren die lijken op de naam van het bronbestand bij het maken van DVD-compatibele MPEG-bestanden.

Hoe het FF bestand te openen?

Na dubbelklikken op het pictogram van het onbekende bestand, moet het systeem het openen in de standaardsoftware die het ondersteunt. Als dit niet gebeurt, download en installeer dan de Call of Duty -software en koppel het bestand vervolgens handmatig eraan.

Stap 1. Download en installeer Call of Duty

Als het systeem Call of Duty of vergelijkbare software bevat die bestanden met de extensie FF ondersteunt, moet u dit eerst downloaden en installeren. Hieronder vindt u een lijst met de meest gebruikte applicaties die werken met FF. Nadat u naar de subpagina van het programma bent gegaan, vindt u een link naar de website van de ontwikkelaar, waar u het software-installatieprogramma veilig kunt downloaden.

Programma's die bestanden openen FF

Stap 2. Koppel Call of Duty aan de bestandsextensie FF

Als de gebruiker al een van de geïnstalleerde applicaties heeft, is de volgende stap deze te koppelen aan de bestandsextensie FF. Dit kan op twee manieren - één is om de Windows Registry en HKEY_CLASSES_ROOT- sleutels handmatig te bewerken. De tweede manier is eenvoudiger en absoluut aanbevolen voor minder geavanceerde gebruikers.

 • Klik met de rechtermuisknop op het onbekende FF -bestand dat u wilt openen
 • Selecteer "Openen met" in het menu
 • Klik op "Kies een andere applicatie"
 • Klik op 'Meer applicaties'
 • Klik op 'Meer toepassingen op deze pc zoeken' en geef de installatielocatie van het juiste programma aan
 • Selecteer ten slotte de optie "Gebruik altijd het geselecteerde programma om FF bestanden te openen" en bevestig de hele bewerking.

Onthouden! Handmatig bewerken van het systeemregister wordt alleen aanbevolen voor geavanceerde gebruikers en wijzigingen die zonder de juiste kennis worden aangebracht, kunnen leiden tot schade aan het systeem.

Stap 3. Bekijk andere mogelijke problemen met betrekking tot FF -bestanden.

Soms gebeurt het dat ondanks de juiste applicatie en de juiste configuratie er nog steeds problemen zijn met het openen van de FF -bestanden. U moet dan ontdekken wat de oorzaak van het probleem is.

 • Controleer of het FF -bestand niet is geïnfecteerd - Wanneer het bestand FF is geïnfecteerd met een virus of malware, kan het waarschijnlijk niet correct worden geopend. Scan in dit geval het FF -bestand en voer de acties uit die worden aanbevolen door het antivirusprogramma dat op het systeem is geïnstalleerd. Meestal is het desinfecteren of verwijderen van een geïnfecteerd bestand.
 • Controleer of u, als gebruiker van het besturingssysteem, de juiste machtigingen hebt om met het bestand FF te werken
 • Controleer of het pictogram een element van het juiste bestand is, maar niet alleen een snelkoppeling naar de locatie waar het FF -bestand niet meer bestaat.
 • Controleer of het systeem de nodige bronnen heeft om de Call of Duty -toepassing uit te voeren en open het FF -bestand.
 • Controleer of het bestand compleet is - Soms gebeurt het dat het FF -bestand niet volledig uit het externe Flash-geheugen is gekopieerd of van internet is gedownload. Wanneer het bestand onvolledig is, is het niet mogelijk om het correct te openen. Download of kopieer in dit geval het bestand FF opnieuw.

Stap 4. Neem contact op met een IT-expert

Wanneer alle bovenstaande methoden hebben gefaald, blijft het contact opnemen met een IT-specialist of ontwikkelaars van het CALL OF DUTY -programma.

Bestandsextensies vergelijkbaar met FF