VCE bestandsextensie

VCE

Wat is het VCE bestand?

VCE bestandsextensie

Bestanden die de VCE bestandsextensie bevatten, worden meestal geassocieerd met de Visual CertExam Suite van IT-certificeringstestsoftware.

De bestanden met de extensie VCE bevatten een lijst met vragen en mogelijke antwoorden die kunnen worden samengevoegd tot een test of een examen voor IT-certificering. De test wordt vervolgens afgelegd door studenten om hun certificatievereisten te voltooien.

De softwaretoepassing Casting Electronic Enterprise gebruikt ook het VCE-bestandssuffix. Deze VCE-bestanden bevatten video-archiefbestanden die door het softwareprogramma zijn gemaakt.

Van Visual CE is ook bekend dat het de VCE-bestandsextensie gebruikt. De VCE-bestanden die zijn gekoppeld aan Visual CE-bestanden van het opslagklasse-type.

Hoe het VCE bestand te openen?

Na dubbelklikken op het pictogram van het onbekende bestand, moet het systeem het openen in de standaardsoftware die het ondersteunt. Als dit niet gebeurt, download en installeer dan de Adobe Audition -software en koppel het bestand vervolgens handmatig eraan.

Stap 1. Download en installeer Adobe Audition

Als het systeem Adobe Audition of vergelijkbare software bevat die bestanden met de extensie VCE ondersteunt, moet u dit eerst downloaden en installeren. Hieronder vindt u een lijst met de meest gebruikte applicaties die werken met VCE. Nadat u naar de subpagina van het programma bent gegaan, vindt u een link naar de website van de ontwikkelaar, waar u het software-installatieprogramma veilig kunt downloaden.

Programma's die bestanden openen VCE

Stap 2. Koppel Adobe Audition aan de bestandsextensie VCE

Als de gebruiker al een van de geïnstalleerde applicaties heeft, is de volgende stap deze te koppelen aan de bestandsextensie VCE. Dit kan op twee manieren - één is om de Windows Registry en HKEY_CLASSES_ROOT- sleutels handmatig te bewerken. De tweede manier is eenvoudiger en absoluut aanbevolen voor minder geavanceerde gebruikers.

 • Klik met de rechtermuisknop op het onbekende VCE -bestand dat u wilt openen
 • Selecteer "Openen met" in het menu
 • Klik op "Kies een andere applicatie"
 • Klik op 'Meer applicaties'
 • Klik op 'Meer toepassingen op deze pc zoeken' en geef de installatielocatie van het juiste programma aan
 • Selecteer ten slotte de optie "Gebruik altijd het geselecteerde programma om VCE bestanden te openen" en bevestig de hele bewerking.

Onthouden! Handmatig bewerken van het systeemregister wordt alleen aanbevolen voor geavanceerde gebruikers en wijzigingen die zonder de juiste kennis worden aangebracht, kunnen leiden tot schade aan het systeem.

Stap 3. Bekijk andere mogelijke problemen met betrekking tot VCE -bestanden.

Soms gebeurt het dat ondanks de juiste applicatie en de juiste configuratie er nog steeds problemen zijn met het openen van de VCE -bestanden. U moet dan ontdekken wat de oorzaak van het probleem is.

 • Controleer of het VCE -bestand niet is geïnfecteerd - Wanneer het bestand VCE is geïnfecteerd met een virus of malware, kan het waarschijnlijk niet correct worden geopend. Scan in dit geval het VCE -bestand en voer de acties uit die worden aanbevolen door het antivirusprogramma dat op het systeem is geïnstalleerd. Meestal is het desinfecteren of verwijderen van een geïnfecteerd bestand.
 • Controleer of u, als gebruiker van het besturingssysteem, de juiste machtigingen hebt om met het bestand VCE te werken
 • Controleer of het pictogram een element van het juiste bestand is, maar niet alleen een snelkoppeling naar de locatie waar het VCE -bestand niet meer bestaat.
 • Controleer of het systeem de nodige bronnen heeft om de Adobe Audition -toepassing uit te voeren en open het VCE -bestand.
 • Controleer of het bestand compleet is - Soms gebeurt het dat het VCE -bestand niet volledig uit het externe Flash-geheugen is gekopieerd of van internet is gedownload. Wanneer het bestand onvolledig is, is het niet mogelijk om het correct te openen. Download of kopieer in dit geval het bestand VCE opnieuw.

Stap 4. Neem contact op met een IT-expert

Wanneer alle bovenstaande methoden hebben gefaald, blijft het contact opnemen met een IT-specialist of ontwikkelaars van het ADOBE AUDITION -programma.

Bestandsextensies vergelijkbaar met VCE