TTS bestandsextensie

TTS

Wat is het TTS bestand?

TTS bestandsextensie

De TTS bestandsextensie is voornamelijk een digitaal video- en filmbestandstype dat vaak wordt gecodeerd met MPEG-2-videogegevens. Meestal bekend als MPEG-TS (MPEG Transport Stream), slaan de TTS-bestanden video- en audiogegevens op die zijn geassocieerd met verschillende andere extensies zoals .Mpg, .Ts en .M2ts. Het is ook een veelgebruikt multimediacontainerformaat voor het opnemen en streamen van multi-plexed video- en audiobestanden.

Er zijn twee soorten TTS-bestanden: niet-gecodeerd en gecodeerd. Niet-gecodeerde .TTS-videobestanden kunnen worden afgespeeld in verschillende multimediaspelers zoals Windows Media en VLC. Maar gecodeerde .TTS-bestanden zijn minder flexibel, daarom kunnen ze alleen worden afgespeeld op apparaten waarop de bestanden zijn gegenereerd of opgenomen. Voorbeelden van apparaten die video-opnames in gecodeerde .TTS-bestandsindeling opslaan, zijn de volgende: (1) TV-eenheden met opnamefuncties zoals Panasonic Viera, (2) PVR's of de Personal Video Recorder, en (3) DVB-Digital Video Broadcasting systems. Om het afspeelbaar te maken op andere mediaspelers, kunnen gecodeerde .TTS-bestanden worden geconverteerd naar standaard MPEG-videoformaat met behulp van de juiste video-omzetter.

Hoe het TTS bestand te openen?

Na dubbelklikken op het pictogram van het onbekende bestand, moet het systeem het openen in de standaardsoftware die het ondersteunt. Als dit niet gebeurt, download en installeer dan de ToolBook Translation System -software en koppel het bestand vervolgens handmatig eraan.

Stap 1. Download en installeer ToolBook Translation System

Als het systeem ToolBook Translation System of vergelijkbare software bevat die bestanden met de extensie TTS ondersteunt, moet u dit eerst downloaden en installeren. Hieronder vindt u een lijst met de meest gebruikte applicaties die werken met TTS. Nadat u naar de subpagina van het programma bent gegaan, vindt u een link naar de website van de ontwikkelaar, waar u het software-installatieprogramma veilig kunt downloaden.

Programma's die bestanden openen TTS

Stap 2. Koppel ToolBook Translation System aan de bestandsextensie TTS

Als de gebruiker al een van de geïnstalleerde applicaties heeft, is de volgende stap deze te koppelen aan de bestandsextensie TTS. Dit kan op twee manieren - één is om de Windows Registry en HKEY_CLASSES_ROOT- sleutels handmatig te bewerken. De tweede manier is eenvoudiger en absoluut aanbevolen voor minder geavanceerde gebruikers.

 • Klik met de rechtermuisknop op het onbekende TTS -bestand dat u wilt openen
 • Selecteer "Openen met" in het menu
 • Klik op "Kies een andere applicatie"
 • Klik op 'Meer applicaties'
 • Klik op 'Meer toepassingen op deze pc zoeken' en geef de installatielocatie van het juiste programma aan
 • Selecteer ten slotte de optie "Gebruik altijd het geselecteerde programma om TTS bestanden te openen" en bevestig de hele bewerking.

Onthouden! Handmatig bewerken van het systeemregister wordt alleen aanbevolen voor geavanceerde gebruikers en wijzigingen die zonder de juiste kennis worden aangebracht, kunnen leiden tot schade aan het systeem.

Stap 3. Bekijk andere mogelijke problemen met betrekking tot TTS -bestanden.

Soms gebeurt het dat ondanks de juiste applicatie en de juiste configuratie er nog steeds problemen zijn met het openen van de TTS -bestanden. U moet dan ontdekken wat de oorzaak van het probleem is.

 • Controleer of het TTS -bestand niet is geïnfecteerd - Wanneer het bestand TTS is geïnfecteerd met een virus of malware, kan het waarschijnlijk niet correct worden geopend. Scan in dit geval het TTS -bestand en voer de acties uit die worden aanbevolen door het antivirusprogramma dat op het systeem is geïnstalleerd. Meestal is het desinfecteren of verwijderen van een geïnfecteerd bestand.
 • Controleer of u, als gebruiker van het besturingssysteem, de juiste machtigingen hebt om met het bestand TTS te werken
 • Controleer of het pictogram een element van het juiste bestand is, maar niet alleen een snelkoppeling naar de locatie waar het TTS -bestand niet meer bestaat.
 • Controleer of het systeem de nodige bronnen heeft om de ToolBook Translation System -toepassing uit te voeren en open het TTS -bestand.
 • Controleer of het bestand compleet is - Soms gebeurt het dat het TTS -bestand niet volledig uit het externe Flash-geheugen is gekopieerd of van internet is gedownload. Wanneer het bestand onvolledig is, is het niet mogelijk om het correct te openen. Download of kopieer in dit geval het bestand TTS opnieuw.

Stap 4. Neem contact op met een IT-expert

Wanneer alle bovenstaande methoden hebben gefaald, blijft het contact opnemen met een IT-specialist of ontwikkelaars van het TOOLBOOK TRANSLATION SYSTEM -programma.

Bestandsextensies vergelijkbaar met TTS