GO bestandsextensie

GO

Wat is het GO bestand?

GO bestandsextensie

De. Go-bestandsextensie wordt gebruikt om broncodes te identificeren die zijn gemaakt met de programmeertaal GO. Go is hoofdzakelijk ontwikkeld door Google om enkele van zijn softwareproblemen aan te pakken en om de complexe problemen bij het gebruik van de C ++ taal aan te pakken. Het openbare gebruik van Go is in november 2009 begonnen. GO-bestanden hebben hoofdzakelijk de indeling Tekst zonder opmaak. Ze bevatten scripts, instructiecodes en opdrachten bij het maken van programma's die zijn ontworpen voor het beheren van software en hardware.

GO-bestanden moeten eerst worden gecompileerd voordat ze als programma worden gebruikt. Er zijn twee compilers die GO-bestanden kunnen koppelen, GC en GCCGO. GC of GO Compiler is een standaard compiler van codes en opdrachten die standaard worden verwerkt, terwijl GCCGO (GNU Cross Compilation-GO Compiler) een andere implementatie is met een andere focus. In vergelijking met GC is GCCGO langzamer in het compileren, maar het ondersteunt krachtigere optimalisatietoegang. Programma's samengesteld met GCCGO werken 30% sneller in vergelijking met GC-gebaseerd.

Hoe het GO bestand te openen?

Na dubbelklikken op het pictogram van het onbekende bestand, moet het systeem het openen in de standaardsoftware die het ondersteunt. Als dit niet gebeurt, download en installeer dan de Sublime Text -software en koppel het bestand vervolgens handmatig eraan.

Stap 1. Download en installeer Sublime Text

Als het systeem Sublime Text of vergelijkbare software bevat die bestanden met de extensie GO ondersteunt, moet u dit eerst downloaden en installeren. Hieronder vindt u een lijst met de meest gebruikte applicaties die werken met GO. Nadat u naar de subpagina van het programma bent gegaan, vindt u een link naar de website van de ontwikkelaar, waar u het software-installatieprogramma veilig kunt downloaden.

Programma's die bestanden openen GO

Stap 2. Koppel Sublime Text aan de bestandsextensie GO

Als de gebruiker al een van de geïnstalleerde applicaties heeft, is de volgende stap deze te koppelen aan de bestandsextensie GO. Dit kan op twee manieren - één is om de Windows Registry en HKEY_CLASSES_ROOT- sleutels handmatig te bewerken. De tweede manier is eenvoudiger en absoluut aanbevolen voor minder geavanceerde gebruikers.

 • Klik met de rechtermuisknop op het onbekende GO -bestand dat u wilt openen
 • Selecteer "Openen met" in het menu
 • Klik op "Kies een andere applicatie"
 • Klik op 'Meer applicaties'
 • Klik op 'Meer toepassingen op deze pc zoeken' en geef de installatielocatie van het juiste programma aan
 • Selecteer ten slotte de optie "Gebruik altijd het geselecteerde programma om GO bestanden te openen" en bevestig de hele bewerking.

Onthouden! Handmatig bewerken van het systeemregister wordt alleen aanbevolen voor geavanceerde gebruikers en wijzigingen die zonder de juiste kennis worden aangebracht, kunnen leiden tot schade aan het systeem.

Stap 3. Bekijk andere mogelijke problemen met betrekking tot GO -bestanden.

Soms gebeurt het dat ondanks de juiste applicatie en de juiste configuratie er nog steeds problemen zijn met het openen van de GO -bestanden. U moet dan ontdekken wat de oorzaak van het probleem is.

 • Controleer of het GO -bestand niet is geïnfecteerd - Wanneer het bestand GO is geïnfecteerd met een virus of malware, kan het waarschijnlijk niet correct worden geopend. Scan in dit geval het GO -bestand en voer de acties uit die worden aanbevolen door het antivirusprogramma dat op het systeem is geïnstalleerd. Meestal is het desinfecteren of verwijderen van een geïnfecteerd bestand.
 • Controleer of u, als gebruiker van het besturingssysteem, de juiste machtigingen hebt om met het bestand GO te werken
 • Controleer of het pictogram een element van het juiste bestand is, maar niet alleen een snelkoppeling naar de locatie waar het GO -bestand niet meer bestaat.
 • Controleer of het systeem de nodige bronnen heeft om de Sublime Text -toepassing uit te voeren en open het GO -bestand.
 • Controleer of het bestand compleet is - Soms gebeurt het dat het GO -bestand niet volledig uit het externe Flash-geheugen is gekopieerd of van internet is gedownload. Wanneer het bestand onvolledig is, is het niet mogelijk om het correct te openen. Download of kopieer in dit geval het bestand GO opnieuw.

Stap 4. Neem contact op met een IT-expert

Wanneer alle bovenstaande methoden hebben gefaald, blijft het contact opnemen met een IT-specialist of ontwikkelaars van het SUBLIME TEXT -programma.

Bestandsextensies vergelijkbaar met GO