DMTEMPLATE bestandsextensie

DMTEMPLATE

Hoe het DMTEMPLATE bestand te openen?

Na dubbelklikken op het pictogram van het onbekende bestand, moet het systeem het openen in de standaardsoftware die het ondersteunt. Als dit niet gebeurt, download en installeer dan de Direct Mail -software en koppel het bestand vervolgens handmatig eraan.

Stap 1. Download en installeer Direct Mail

Als het systeem Direct Mail of vergelijkbare software bevat die bestanden met de extensie DMTEMPLATE ondersteunt, moet u dit eerst downloaden en installeren. Hieronder vindt u een lijst met de meest gebruikte applicaties die werken met DMTEMPLATE. Nadat u naar de subpagina van het programma bent gegaan, vindt u een link naar de website van de ontwikkelaar, waar u het software-installatieprogramma veilig kunt downloaden.

Programma's die bestanden openen DMTEMPLATE

Stap 2. Koppel Direct Mail aan de bestandsextensie DMTEMPLATE

Als de gebruiker al een van de geïnstalleerde applicaties heeft, is de volgende stap deze te koppelen aan de bestandsextensie DMTEMPLATE. Dit kan op twee manieren - één is om de Windows Registry en HKEY_CLASSES_ROOT- sleutels handmatig te bewerken. De tweede manier is eenvoudiger en absoluut aanbevolen voor minder geavanceerde gebruikers.

 • Klik met de rechtermuisknop op het onbekende DMTEMPLATE -bestand dat u wilt openen
 • Selecteer "Openen met" in het menu
 • Klik op "Kies een andere applicatie"
 • Klik op 'Meer applicaties'
 • Klik op 'Meer toepassingen op deze pc zoeken' en geef de installatielocatie van het juiste programma aan
 • Selecteer ten slotte de optie "Gebruik altijd het geselecteerde programma om DMTEMPLATE bestanden te openen" en bevestig de hele bewerking.

Onthouden! Handmatig bewerken van het systeemregister wordt alleen aanbevolen voor geavanceerde gebruikers en wijzigingen die zonder de juiste kennis worden aangebracht, kunnen leiden tot schade aan het systeem.

Stap 3. Bekijk andere mogelijke problemen met betrekking tot DMTEMPLATE -bestanden.

Soms gebeurt het dat ondanks de juiste applicatie en de juiste configuratie er nog steeds problemen zijn met het openen van de DMTEMPLATE -bestanden. U moet dan ontdekken wat de oorzaak van het probleem is.

 • Controleer of het DMTEMPLATE -bestand niet is geïnfecteerd - Wanneer het bestand DMTEMPLATE is geïnfecteerd met een virus of malware, kan het waarschijnlijk niet correct worden geopend. Scan in dit geval het DMTEMPLATE -bestand en voer de acties uit die worden aanbevolen door het antivirusprogramma dat op het systeem is geïnstalleerd. Meestal is het desinfecteren of verwijderen van een geïnfecteerd bestand.
 • Controleer of u, als gebruiker van het besturingssysteem, de juiste machtigingen hebt om met het bestand DMTEMPLATE te werken
 • Controleer of het pictogram een element van het juiste bestand is, maar niet alleen een snelkoppeling naar de locatie waar het DMTEMPLATE -bestand niet meer bestaat.
 • Controleer of het systeem de nodige bronnen heeft om de Direct Mail -toepassing uit te voeren en open het DMTEMPLATE -bestand.
 • Controleer of het bestand compleet is - Soms gebeurt het dat het DMTEMPLATE -bestand niet volledig uit het externe Flash-geheugen is gekopieerd of van internet is gedownload. Wanneer het bestand onvolledig is, is het niet mogelijk om het correct te openen. Download of kopieer in dit geval het bestand DMTEMPLATE opnieuw.

Stap 4. Neem contact op met een IT-expert

Wanneer alle bovenstaande methoden hebben gefaald, blijft het contact opnemen met een IT-specialist of ontwikkelaars van het DIRECT MAIL -programma.

Bestandsextensies vergelijkbaar met DMTEMPLATE